Det første dykket!

Etter at Prinsessen fikk sitt første (og siste) møte med NAN og Hipp for snart tre uker siden fikk hun masse mageplager stakkars. Det rant og rant grønn avføring. Usjameg! Det gjorde at vi dessverre måtte hoppe over et par ganger av Kråkebollekurset på Babyswim. Det var synd, men vi kunne ikke risikere å bli dem som gjorde at bassenget ble stengt liksom….

Denne uken var vi heldigvis tilbake. Det viste seg at de andre babyene hadde lært seg å dykke siden sist. Oioioi! Her var det bare å henge på!

Så denne uken fikk prinsessen prøve sitt livs to første dykk. De var det svømmelæreren som sto for. Sånn er det alltid de første to gangene sa hun, og det er sikkert lurt.

Det er en underlig følelse å gi fra seg spedbarnet sitt til noen som uten forvarsel for den lille skal dukke det ned under vann. Veldig underlig. Det var bare for mor å smile, holde pusten og håpe på det beste.

Svømmelæreren tok henne i armene. Seile litt til høyre i vannet, til venstre…og så….boff….under! Med hele seg. Noen sekunder senere var hun oppe igjen – litt forskrekket kanskje, men heldigvis ikke redd. Hun bare spyttet litt og plasket videre.

Mor smilte både med munn og hjerte. Fine, lille badebabyen min!

Måtte hun like vannet på Rhodos like godt, når turen etter hvert går dit. Det blir nok ikke før om et års tid. Vi får satse på å bade masse i Norge først.

2 kommentarer

  1. Ida Emilie

    Så herlig! Babysvømming er så koselig Dykker de helt uten forvarsel?! Trodde ikke man gjorde det lenger. Vi lærer å telle til tre for å varsle.

  2. Hun er så fin. Og har dine farger. Dere hører virkelig sammen. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *