Et helt, halvt år

Det er den 18.november 2017. I dag er det nøyaktig et helt halvt år siden Prinsessen ble født. 48 små cm har blitt til 64 og 3,3 kilo har blitt til 7,4.

Et halvår fylt med stress, ammeproblemer, søvnløse netter, klær fulle av gulpeflekker og et lass av bleieskift –  men aller mest er halvår fylt med kjærlighet. Uendelig, ubeskrivelig kjærlighet.

Myke barnehender i halsgropa, et kinn av silke mot mitt, to små øyne som stirrer med full tillit rett i mine. De vakreste øynene jeg vet.

Fortvilet barnegråt. Trillende barnelatter. Begge deler får hjertet mitt til å vokse seg litt større, dag for dag. Snart er hjertet så stort at jeg kan bruke det som telt. Firemannstelt, minst.

Det er så mye jeg kunne skrevet i kveld. Jeg skal ikke gjøre det.

Vi har vært på bokslippet til boka Fødsel i dag – en av de vakreste bøkene jeg har sett. Mer om det i neste innlegg. Side 98-118 er viet til Prinsesse A sin fødselshistorie.

Vel hjemme nå i kveld har jeg bladd i dette kunstverket av en bok. Nederst på side 110/111 eget bilde som fikk mammatårene til å strømme. Etter å ha sett det bildet lukket jeg boken, og gikk og la meg ved siden av en sovende prinsesse en halvtime. Der lå jeg, tårene strømmende. I dyp takknemlighet over dette lille menneskebarnet. Over livet.

Takk! ❤️

1 kommentar

  1. ❤❤❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *