Juleavslutning med barselgruppa

På en grå og våt dag møtte en nesten fulltallig barselgruppe opp til juleavslutning. Den hadde vi på Restaurant Louise på Aker brygge.

Jeg innrømmer gladelig at jeg var både spent og litt betenkt med tanke på hvordan det ville bli med syv store og syv små på restaurant. Hjemme hos hverandre er liksom ikke noe stress, med unntak av for den som får huset fullt selvsagt, men ute….

Det viste seg at nervøsiteten var helt unødvendig. På Louise hadde vi bestilt et eget rom. Da vi ankom hadde restauranten lagt frem ramper opp til rommet, og alle fikk trille barnevognene helt inn. God plass var det der inne, og alle ansatte var blide som sola….til tross for at rommet ble fylt av vogner på kryss og tvers og babyer over hele gulvet.

For en service!

Bordet var nydelig dekket.

Lunchenenyen var heldigvis ikke alt for stor, så slapp alle ammehjernene å bruke mye tid på å velge.

Dørene til rommet ble trukket igjen, og vi hadde vår egen babyoase. Her kunne babyer ligge strødd utover gulvet, de kunne ammes, spise grøt, gråte eller sove – helt uten å forstyrre andre gjester.

Da kunne mammaene senke skuldrene. Vi spiste, skravlet og koste oss, både store og små. Etterpå var alle mette, glade og  ingen av oss trengte å rydde. Fantastisk!

Vi erklærer herved årets juleavslutning for en suksess.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *