Dåpen – sånn så det ut.

Gjesp! Mor er sliten og trøtt etter dåpen. Det samme er prinsessen. Det er neimen ikke bare-bare å være en bitte liten familie når mye skal stelles i stand, men jammen var det verdt innsatsen. Det ble en kjempefin dag, på alle måter.

Enn så lenge venter jeg på bilder fra selve dåpen. Siden jeg hadde prinsessen på fanget tok jeg ingen selv, men noen andre tok heldigvis mange bilder for meg. Inntil de kommer, for da skal du få se et bilde av det nydelige dåpsbarnet (og kanskje den stolte mammaen også da), kan jeg vise deg bordet. Det pyntet jeg sammen med en venninne og prinsessen dagen før.

Det ble rosa og jentete – akkurat som det skulle være. Vi var 28 personer til bords i Voksen kirke, og slik så det ut før gjester og mat ankom (og før tulipanene var lagt sammen med edelgranen):

Hvite papirduker, rosa løpere, telys, edelgran og rosa tulipaner, lilla hjerter med prinsessens navn og dåpsdato på, personlige servietter, små tåteflasker jeg hadde fylt med sjokoladelinser, dagens meny og håndskrevne bordkort. Jeg synes det ble koselig.

Under alle tallerknere lå sangteksten til Kari Bremnes sin låt, den jeg lenket opp i forrige innlegg. I tillegg lå disse små kortene der.

Da jeg holdt en tale til dåpsbarnet ba jeg gjestene om å fylle dem ut til henne. Det er jeg så glad for! Et koselig minne å ha noen år frem i tid, for selv kommer jo ikke prinsessen til å huske dåpen og hvem som var gjester på den store dagen.

Så sånn så det ut på dåpsdagen til prinsessen. Mor klapper seg selv på skulderen for god planlegging og gjennomføring. Det ble som jeg ville at den fine lille datteren min skulle ha det på den store dagen.

Mer om dåpen i neste innlegg. Håper du nyter disse desemberdagene. Snart er det et nytt år.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *