Hvor kjøpte du…?


Heisann!

Tenk at det har blitt den 15.desember allerede. Jeg som tenkte jeg skulle være ferdig med alt tid jul samtidig med dåpen, men nei. Apropos dåpen – flere av dere har spurt hvor jeg kjøpte bnoen av tingene til dåpen, og hvor noen av gavene var fra. Her er svar på det (produktene er kjøpt og ikke sponset):

Serviettene med navn på bestilte jeg herfra.

De lilla hjertene med navn herfra.

Den ene delen av dåpsgaven til lille hjerte – den lilla giraffen med trykk kom herfra. Selgeren var superserviceinnstilt, sendte med flere ulike forslag for design ut fra teksten jeg hadde sendt og hun har masse ulike bamser/dyr å velge mellom.

De rosa løperne kom fra Panduro. Det samme gjorde bordkortene, som besto av utstansede kort og klistrehjerter (kjøpt hver for seg).

De små tåteflaskene bestilte jeg på ebay, og fylte dem med sjokoladelinser.

De små minnekortene gjestene skrev koselige hilsener på til Prinsessen var fra Sjarmtroll.

Den nydelige lilla søljen Prinsessen fikk i gave er fra Huldresølv.

Kanskje vil hun være heldig å eie hun en lilla eller rød beltestakk når hun blir større? Vi skal i alle fall spare til denne store søljen også….med lilla eller røde stener.

Nydelig er den!

Så det var noen tips fra meg. I neste innlegg trenger jeg noen tips fra dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *