Mens vi venter…reiseseng?

Mens vi venter på at alle møkkavirus skal emigrere til uffganistania og at våren skal komme svippet vi innom Babyshop for å hente en pakke som skulle ligge der. Der lå den slettes ikke, selv om vi for lengst har betalt for den. Ikke kunne de finne den heller, men mens de lette brukte vi tiden til noe nyttig og da så vi litt på reisesenger.

Vi er jo litt på farten, prinsessen og jeg. På turer ut av landet kan man jo stort sett bestille rom med babyseng, men hos venner i Norge trenger vi en reiseseng til å ha med oss. For nå, ja nå er ubønnhørlig tida til den lille babyreisesenga Serta iComfort som vi har elsket over. Den holdt i hele åtte måneder. Ikke dårlig.

Åh, den skulle jeg gjerne kunnet bruke mye lengre. Så glad jeg bestilte den fra det store utland. Men nå må en større seng som er enkel å hive i bilen på plass. Av de de hadde i butikken vi svippet innom i går falt nok denne best i smak hos prinsessen.

Hehe! Typisk at hun skal like den dyreste senga best. Dette var BabyBjörn sin. Så ut til at hun kunne trives der i alle fall.

Hvilken reiseseng har du å anbefale, som er lett å kaste med seg i en ikke så stor bil?

11 kommentarer

 1. Skjønner godt at hun falt for BabyBjörn sin. Vi har brukt vår masse! Den er lett og superenkel å sette opp. Datteren min på tre bruker den fortsatt og hun er lang for alderen.

  1. onskemamma

   Oi! Kan den faktisk brukes så lenge ja? Det er jo topp. For det var det jeg tenkte der jeg sto, at madrassen kanskje var litt kort.

 2. Elisabeth

  Vi har også denne. Kjempefornøyd! Jenta vår er 2 år og ganske lang- men denne kommer til og holde lenge enda 🙂

 3. Kjersti

  Den samme hadde vi. Kjøpte på Finn og solgte etter 3,5 år med fortjeneste 🙂 Var veldig fornøyd!

 4. Når min lille ikke får sove på nytt sted, så legger jeg meg oppi der sammen med han! Så er god plass i den senga, og fordel at den er rett på gulvet så jeg ikke revner hele senga! Jeg er ikke så lang da, og ligger bare til han sovner. Den tar også utrolig lite plass, både sammenslått og oppe, og er superlett å sette opp. Et minus er jo at madrassen er rett på gulvet, kan bli kaldere enn andre reisesenger som er litt høyere. Og er jo lav, så om du er høy, er det et stykke ned om du skal legge sovende baby ned. Men nå begynner jo hun å bli så stor at hun reiser seg når hun vil opp, og kan settes ned på rumpa, da føles det ikke så langt ned.

 5. Aeromoov sin har jeg hørt mye bra om! Se videoen i linken her hos lilleprinsen 🙂
  https://www.lilleprinsen.no/produkt/aeromoov-reiseseng-sand/

  1. onskemamma

   Ja, den så jeg på i samme butikk faktisk. Den har tynnere madrass enn BabyBjörn, og tok litt stor plass slått sammen synes jeg. Ellers var den kjekk med myggnett og slikt, men det blir nok ikke min favoritt tror jeg.

 6. Babybjörn sin er helt fantastisk fordi den er så enkel å sette opp, det tar seriøst 30 sekunder. Men den er jo ikke superhiten å få med seg, så på reise har vi hatt Phil & Ted’s, den er mer kronglete å sette opp, men er avlang og liten slått sammen og går fint i en bag eller koffert. Begge kjøpt på Finn.no til godt under halv pris.

 7. Kjøp den! Det er den seriøst enkleste reisesengen. Mange vi kjenner har kjøpt billigere senger, og ender opp med å gi opp å få slått dem sammen, og gjerne ikke får hele senga ned i oppbevaringsposen den hører til i etc.. altså den reisesenga fra babybjørn, den er verdt de ekstrakronene! Du blir nemlig gal av å stå å krangle med utstyr som ikke virker slik det skal. Ville dog forsøkt å få tak i brukt! Brukt er gull synes jeg! Da vi fikk vår første, var det nesten ingenting pent brukt å få tak i. Nå florerer det jo med slike kjøp/salg grupper på bl.a facebook. Syns du er flonk som holder motet (delvis) oppe i denne sykdomsvinteren. Det tapper krefte og humør! Og dagene blir virkelig laaaange. Jenta di er nydelig❤️

 8. Camilla

  Vi har en fra Jysk. Den var ikke dyr og syns den fungerer kjempe bra. Lillemor brukte den til hun var litt over tre. Nå er det snart lillesøster sin tur til å bruke den. Har den liggende i bilen hele tiden

 9. Vi kjøpte en fra Carena, som slås opp og felles ned på samme måte som Babybjørn. Den er like lett, har samme mål og passe tykk madrass også. Datteren vår liker den kjempegodt – og prisen er mye snillere enn Babybjørn sin 🙂
  https://lekmer.no/grynna-reiseseng-inkl-madrass-svart/p/22818

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *