Ni måneder!

Der er den 18.02.2018. Du er ni måneder i dag, min vakre lille venn. Siden du ble født noen uker før tida betyr det at jeg nå har båret deg lengre i armene enn under hjertet. Tenk det!

71 smilende centimeter menneske. Perfekt fra innerst til ytterst. Det aller, aller fineste mennesket jeg vet om.

Det har vært de ni mest krevende og givende månedene i livet. Tenk å få være vitne til en sånn rivende utvikling. Hver dag lærer du noe nytt. Hver dag lærer du meg noe nytt også. Hjertet mitt vokser med deg, dag for dag. Snart er det større enn kroppen. ❤️

Bildet nedenfor er fra i dag. Nedover mammas ansikt renner tårer av takknemlighet.

Ni fine måneder. Jeg gleder meg til de ni neste!

5 kommentarer

 1. For ett vakkert bilde og fin tekst!

 2. Lisbeth

  VAKRINGER <3 Gratulerer med NI måneder <3 <3 Nye flotte måneder venter dere 🙂

 3. Mamma til tre

  Gratulerer med ni måneder!

  Jeg tror jeg har skrevet det til deg før, men du er altså så flink til å stoppe opp og bare nyte det som er akkurat NÅ! Må inn å snuse litt på hodet til mine tre, med en gang. ♥️

 4. Kristin Bringa

  Kos deg og nyt. Det er rådet jeg gir . Fang de små øyeblikkene noe jeg vet du gjør ❤. Og jenta di er jo helt nydelig ❤

 5. Eg kom heilt tilfeldig over ein artikkel om deg frå juni 2015, måtte berre klikke meg vidare på linken til bloggen din for å sjå korleis det hadde gått med deg vidare. Fekk heilt klump i halsen (sjølv om eg er mann:) då eg forstod at du hadde fått ditt største ønskje oppfyld, barnet ditt er veldig heldig som heile livet kan vite at det er så sterkt ønskja! Lukke til vidare, begge to!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *