På farten!

Hei du!

Lenge siden sist. Prinsessen og jeg har vært på farten hele denne siste uka, og stort sett unna skjerm og tastatur. Vi har ikke akkurat vært i syden altså, men på farten har vi vært. Turen har gått Bekkestua-Skien-Bekkestua-Hamar-Bekkestua. Fint å være opptatte på farten mens vi venter på våren, så slipper vi å tenke så mye på har i all verden den blir av. På Hamar var den i alle fall ikke, for å si det sånn…

Vi har hatt det så koselig på besøk. Kjempekoselig! Faring hit og dit ga oss samtidig muligheten til å innvie vår nyinnkjøpte reiseseng. Etter gode råd fra flere av dere endte vi med å kjøpe BabyBjörn Light reiseseng. Den var vi heldige å få kjøpt på halv pris hos Mimmis. Der finner man alltid de beste prisene, med deres 100% prisgaranti, så der handler vi ofte. Utrolig nok kom den i posten dagen etter av vi hadde bestilt. Det gikk fort!

De hadde både sort og grå. Vi valgte grå, eller sølv som den kalles, med tanke på at senga også skulle kunne fungere som en lekegrind på reise. Du vet, hvis mor for eksempel skal ta en superrask dusj på hotellet og trenger at mini er trygg de minuttene. Hun kryper nå med farten til en god yrkesmilitær, og må voktes med haukeblikk. For at det skule være mulig å beuke senga som lekegrind i blant ville jeg ikke velge den mørkeste senga. Kjenner at jeg er fornøyd med fargevalget.

Senga har ligget her hjemme noen uker, men nå har vi altså prøvd den, og jeg må bare si takk for tipset. Denne var super! Lett å ta med seg – bare 6 kg i en koffertlignende forpakning som fint fikk plass inni understellet til barnevogna.

Lett å slå opp, lett å legge sammen og sto stabilt og fint på gulvet. Mor er fornøyd! Og prinsessen? Jo, hun virker å være fornøyd med senga hun også.

Så tommel opp for både gode råd fra erfarne mammaer, Mimmis og BabyBjörn. Håper vi får brukt denne senga masse de neste to årene, for reising – det er stas. Det synes både liten og stor her i familien. Man trenger heldigvis ikke reise verken langt eller dyrt for å oppleve fine ting. Spania, Skien, Gjøvik, Hellas, Jeløya eller Hamar. Vi koser oss stort sett over alt – bare vi er sammen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *