Et år i livet!

I dag min lille venn, har du bursdag. Vi feirer et år i livet for mitt lille favorittmenneske. Prinsessa mi. Tøffinga. Solstrålen. Snuskeruska. Lillemelis….

Et helt år i livet – og for et år det har vært. FOR et år! Det beste året i livet. Uten tvil det beste. Samtidig det mest slitsomme året i livet. Det mest lærerike året i livet. Det korteste, og samtidig mest innholdsrike, året i livet.

Året med flest takknemlige tårer blandet med store smil. Året med gulp på gulvet, i sofaen og på klærne. Året uten en eneste natt med sammenhengende søvn – ikke en gang tre timer. Året med mest stress og mest glede i en svirrende spiral.

Året med en kjærlighet større enn kroppen. En kjærlighet som bare vokser, dag for dag. Det er med undring, glede og dyp takknemlighet jeg ser tilbake på dette lille bildedrysset fra året som har gått:

Foto: Fødselsfotografen Eva Rose
To timer gammel. Foto: Fødselsfotografen Eva Rose
Tre uker gammel. Foto: Fødselsfotografen Eva Rose
Åtte dager gammel. Foto: Anna Brandsdal
Foto: Hilde Brevig, www.fotografhilde.no

I dag skal jeg feire deg jenta mi! Feire deg med smil, tårer, ballonger, gaver og sang. Og jenta mi, husk dette – husk alltid dette:

Jeg elsker deg. Gratulerer med dagen! ❤️

Helt, helt ny i verden. Den aller første dagen. I dag: et helt år. Jeg skal for alltid holde hånden din lille venn. Hånden din og hjertet ditt.. ❤️

10 kommentarer

 1. Cecilie

  GRATULERER MED DAGEN A! og gratulerer til mammaen også!

 2. Gratulerer til nydelig prinsesse!!! Flotte blider som ble delt i dag❤️

 3. Gratulerer med dagen, og takk for at dudeler så mange fine ord og bilder 🙂

 4. Inger-Lise

  Gratulerer med dagen. Vil tro mammaen har «spilt av» fødselen i tankene gang på gang i dag. Et helt år, et år med så enormt mye innhold, og som plutselig har passert. Nyt dagen, nyt minnene om året som har gått, og nyt fremtiden. Håper dere har kost dere masse i dag <3

 5. Gratulerer med et helt år ❤️

 6. Hun er virkelig nydelig! Gratulerer med din første bursdag Amelia.

 7. Gratulerer med dagen, fine Amelia <3

 8. Gratulerer med dagen 🙂

 9. Gratulerer så mye med bursdagen til lille Amelia (som har vært) og ikke minst gratulerer med fødedagen til deg Tina 🙂 En dag vi mødre aldri glemmer <3

 10. Herlighet for ei nydelig jente <3 en sjarme som lyser gjennom skjermen! GRATULERER MED 1. STORT LITE ÅR!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *