To år siden!

I dag var det Facebook som minnet meg på det. Tenk det. To hele år har gått siden siden «lagedag» – dagen da verdens beste lille jente bare var et fem dager gammelt embryo, og en bitte liten lysende prikk på en stor ultralydskjerm. Det har gått to år siden jeg var akkurat like blid som forsidebildet viser etter innsett – og tilsvarende full av tvil på om det ville gå de neste to ukene.

Facebook presenterte dette minnet for meg i dag:

To år! Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg etter mange funderinger, lange tanker og etiske betenkeligheter valgte å dra. Jeg så takknemlig for mammalivet jeg har fått. Når verdens beste lille datter blir litt større skal vi feire denne lagedagen, for det er på en måte en fødselsdag det også.

Håper du har en fin søndag der ute. Vi skal snart lage vafler. Det får bli dagens feiring.

2 kommentarer

  1. Inger-Lise

    ❤️

  2. Så herlig! Gratulerer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *