God jul til deg fra oss

Så er den her – julen 2018. Det er tidlig morgen bitte lille julaften. Barnehagen har tatt ferie, gavene er pakket inn og (nesten alle) julekortene sendt. Huset er fylt med  nisser, engler, julemusikk, julelys (selv om det ikke ble noe juletre i år), nøtter og klementiner. Jul altså!

Det er noe eget med jul. Julen har en type minner få årstider kan konkurrere mot. Vidunderlige minner for mange. Minner på godt og vondt for andre.  Jeg tenker mye på at nå er det meg som skal skape noens minner. Det er meg som skal legge grunnen for hva slags følelser som skal knytte seg til julehøytiden for lille A. Det ligger ærefrykt i tanken.

Julen i år kommer hun ikke til å huske, selv om kroppen vil huske gode opplevelser. Så vi får være flinke til å ta bilder. Årets julebilder har vi tatt hos den vidunderlige fotografen Anna Brandsdal. Det var hun som tok nyfødtbildene av lille A da hun bare var åtte dager gammel.

Aaaaw, tenk at hun var så liten for bare halvannet år siden. Tida går så fort, så fort. Snart er jula over…og før vi vet det er det jul igjen. Sånn kjennes det i alle fall. Det gjelder å skynde seg å spare på gode minner. Så i år dro vil tilbake til Anna og kjøpte noen få julebilder, som vi begge skal bruke til å minnes denne julen.

Med to av bildene ønsker vi deg og dine en riktig god jul.

Vi håper du får en veldig koselig julehøytid, enten du er i Norge eller i utlandet, og enten du feirer alene eller sammen med et helt lass av folk.

HA EN RIKTIG GOD JUL! ❤️

8 kommentarer

 1. God jul til to fantastiske jenter

  1. onskemamma

   Masse god jul til deg og din fantastiske A også Lone. Nyt dagene!

 2. Linn-Christina

  Så fin du var på håret Tina! Og guri meg for ei søt lita jente du har! Ønsker dere ei god jul❤️

  1. onskemamma

   Takk for det Linn-Cristina. Lille A er lyset i livet, og håret…det kryper stadig oppover.
   God jul til deg og dine. ❤️

 3. Anna Frodid

  En riktigt god jul önskar jag er!

  1. onskemamma

   Masse god jul til deg og hele gjengen din også Anna!

 4. Så nydelige bilder❤️Ønsker dere en nydelig jul sammen og masse godt og spennende for det nye året!

  1. onskemamma

   Ja, Anna er flink. Masse god jul til deg og dine også Janne. Kos dere masse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *