Det er morsdag!


Det er fredag og morsdag! Juhuuuu! Eller nesten morsdag da, men jeg likte dette bildet som jeg snublet over i går.

Herlig, ikke sant? Jeg synes det er så fint å være mamma at det er innafor å feire fire dager til ende. Minst! Ja, hver dag hele året egentlig.

Tenk at dette blir min andre morsdag. Jeg er så innmari takknemlig!

Nå har jo ikke jeg verken noen partner eller noen andre som kommer til å kjøpe blomster, kake eller gave for å markere at det er morsdag her i huset, men det er helt ok. For her tutler lille A, som  er hjemme fra barnehagen med snørr og gørr, rundt i huset og lyser opp hver krok. Det finnes ingen gave i verden som kan matche det.

Så til alle mammaer – gratulerer med lille morsdag i dag! ?

Og til alle ønskemammaer – kjemp for mammadrømmen så lenge det er mulig.

Det er så veldig, veldig verdt det. ❤️

5 kommentarer

 1. Det er fantastisk å få være mamma Gratulerer så mye med morsdagen!

  1. onskemamma

   Det beste av alt!
   Gratulerer til deg også. ❤️

 2. Og likevel så klager du natt og dag på Instagram om sykdom, for lite søvn osv. Alle årene med prøving og lengting etter et barn, så glemmer du så fort. Helt utrolig! Jeg fulgte deg i utgangspunktet fordi du var så takknemlig og et friskt pust til denne ukulturen av en klagestorm blant slitne foreldre som sutrer for alt i SoMe. Du er psykolog. Snu tanken. Bestem deg for at du ER laget for å være hjemme med sykt barn selv om solen skinner og du helst skulle fått selvrealiseringen det er å være på jobb blant voksne. Det er få dager det er snakk om, og andre menneskers situasjon tatt i betraktning, så blir det helt utrolig banalt å bruke flere minutter på å klage på noen sykedager med en unge som ellers er frisk og rask. Se deg rundt, og du vil plutselig være takknemlig igjen!

 3. Du bør virkelig Google talen som vår konge hadde.
  «Kong Harald mener voksne har et særlig ansvar for å omtale hverandre med respekt. – Vi må oppføre oss ordentlig mot hverandre, sa kongen»
  Fy skam deg Une!!

 4. Katarina

  For en unødvendig kommentar av deg Une.
  Tenk deg litt om. Du er ikke pliktet til å følge en blogg eller en insta. Noen bruker blogg og insta som en dagbok, og trenger å få blåst ut sin frustrasjon til noen som forstår det. Det vil da ikke si at hun ikke er takknemlig for sin datter? Jeg kan ærlig si at jeg selv blir DRITT lei av å være hjemme med sykt barn om det pågår i mange dager i strekk, men jeg har også en partner å dele dette med, det har ikke Tina. Det er beundringsverdig å få ett barn, alene, og velge dette selv. De som ønsker å følger henne, gjør dette fordi hun er ærlig og ikke rosemaler den hektiske og krevende hverdagen det er når man har barn. Men uansett om man er ærlig om dette, så elsker man barna sine uansett.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *