Jeg bor hos en designer.

Her hjemme er huset fullt av sykdom. Det har det i stor grad vært siden jul. Eller nesten siden barnehagestart kanskje. Det første barnehageåret er jammen utfordrende sånn sett. Det tror jeg det er for alle. Så vi er hjemme. Alt for mye hjemme. Her koser vi oss som best vi kan innimellom obligatorisk sutring, med tegnesaker, kjøkkenlek (lekekjøkkenet er virkelig den beste leken jeg har investert i) bøker og barne-tv.

Når vi først er hjemme kom jeg på at vi bor jo hos en designer. MuffeDesign bor nemlig i etasjen under oss. I dag fikk jeg lyst til å reklamere litt for henne. Reklame for en venn altså.

Bak MuffeDesign finner du Mari. Akkurat nå er Prinsess A veeeeldig opptatt av Mari. Hvis hun fikk velge ville hun stå på kjøkkenbenken og se etter Mari hele dagen. For Mari er kul og grei. Og mamma til noen store flotte gutter. Den ene er så stor at han har flytta ut. De andre er også kjempestore. Så store at de går på barneskolen faktisk! Et drømmescenario for vesla her i huset.

MuffeDesign syr innmari fine ting, til store og til små. Vi har vært veldig heldige å få noen av de tingene i gave ved spesielle anledninger. Vil du se?

Til jul fikk vi tidenes kuleste dyne og pute til dukkesenga. Jeg elsker det! Det er dette gule med retromønster:

 

Er det ikke fint? Hun syr i alskens farger:

I sommer fikk vi en kjempefin strandveske/skulderveske. Den har vi brukt mye når vi har fartet rundt på babysang, middagsbesøk og andre steder – for den har så god plass:

Det aller mest praktiske fikk vi kanskje til barnehagestart. Det var denne, som passer helt perfekt inni den smale hylla i barnehagen:

Den ble sydd etter mål for akkurat vår hylle. Nå har jeg merket de lappene du ser der, med «strømpebukser», «bukser», «body/genser» og «hele sett». Den har fått mye skryt fra de ansatte, så de liker den nok også.

Mari syr masse annet også, som utkledningstøy, de lekreste kroner til barn og de kuleste av de kule hårbøylene. Ja, til og med veggpryd til barnerommet.

Og mere til faktisk. Vil du se mer, eller kanskje ha noe av det samme som vi har, så finner du MuffeDesign både på Facebook og Instagram. Håper du får en fin uke. Vi håper ganske enkelt å bli friske i løpet av uka. Og at alle de andre syke barna (og voksne) i barnehagen også blir friske. Dét hadde vært deilig!

Nå tror vi forresten våren er her snart. For et nydelig vær det er ute på Bekkestua i dag. Vår! Dét er også en veldig deilig tanke.

2 kommentarer

  1. Så utrolig mye fint hun syr.
    Ville bare si, etter jeg så instagram i dag, at jeg kjenner det så igjen fra min eldste jente gikk sitt første år i barnehage. Hun var mer hjemme enn i barnehagen den første vinteren. Jeg holdt på å gå å veggene – og jeg har en mann å dele sykedager med! For liten til å se TV eller sitte i ro på fanget for å lese bøker. Konstant sutring, ikke spising, lite soving. Det toppet seg med ti dager hjemme med vannkopper før påske. To dager var hun i barnehagen før ferien satte inn. Og selv om min mor stadig maste om «vent noen dager så hun ikke får ettersykdommer», så hørte jeg ikke på henne. Og såklart plukket den lille opp et nytt virus i løpet av de to dagene. Vi reiste på fjellet og hun smittet alle i hytta med det nye viruset som førte til mange feberdager på alle mann.
    Men, etter denne vinteren har hun knapt vært syk. Det er trøsten. Så hold ut! Det blir bedre. (Jeg kan også nevne at jeg har fått flere unger nå, og på sistemann så var jeg ikke så streng på å bare være inne når han hadde feber. Jeg tok noen korte turer ut med han i vogna der jeg selvfølgelig passet på at han hadde det bra. Han ble ikke sykere av den grunn, og jeg fikk luftet hodet litt så jeg var en mer tålmodig mamma etterpå.)

  2. God bedring 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *