Fødselshistorien – 3,5 år senere

Hei!
Her er vi. Det er ikke så ofte vi titter innom bloggen lengre, ganske enkelt fordi vi lever et veldig vanlig liv. Vi er ikke så spennende. Men i blant sier vi hei. Og på Instagram er vi nesten hver dag på @onskemamma, med drypp fra en vanlig hverdag. ?
Håper alt står bra til med deg som leser.

Her er lille A 2 timer gammel:

To timer gammel. Foto: Fødselsfotografen Eva Rose

I går ble hun 3,5 år gammel. Det er ikke til å tro! Bildet er tatt i dag morges, før avgang til barnehagen.

Samtidig som Lille A nå raser av gårde mot å fylle 4 år spurte Eva Rose, som tok bilder under fødselen, om jeg kunne være så snill å dele fødselshistorien min. Fordi hun ønsket å dele historien til en med høy risiko som måtte gjennom keisersnitt.

Eva Rose er verdens beste og mest dedikerte fødselsfotograf, og når verdens beste fødselsfotograf spør, da sier man ganske enkelt ja. Så samtidig som det fineste mennesket jeg vet om har blitt 3,5 år har nå historien fra hennes fødselsdag blitt skrevet ned og delt på en måte den ikke har vært delt tidligere. Forhåpentligvis til hjelp for noen som skal gjennom det samme.

Rikshospitalet, 18.mai 2017


Du finner hele historien på Eva Rose sin Instagram, @evarosebirth.

Ønsker deg fine novemberdager.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *