Takknemlig!

Takk!

Takk, takk og tusen millioner takk. Dette kunne vært et langt blogginnlegg, for prosessen med å få Agapi Street 4 opp å stå har vært lang. Det har vært en del uventede utfordringer underveis, og vi hadde (alt for) lenge stua full av et lass av planker i ubehandlet treverk. For dette var jo et byggesett – et byggesett med en god del feil og mangler skulle det vise seg.

Det ble dyrt. Det var veldig tidkrevende. Det var utfordrende, og i grunn et idiotisk prosjekt å ta på seg når man er alene med en 4-åring. Men det var verdt det. For nå står hun her – vår lille greske drøm av en lekestue.

Agapi Street 4 med tilhørerende Café Melis. ?

Uten dere, så veldig mange av dere,  hadde det slettes ikke vært mulig. Det hadde det ikke. Fra innerst i hjertet, til alle (både i inn og utland) som har bidratt på ulike måter, tusen, tusen, tusen takk. ❤️

Og nå – nyt synet:

4 kommentarer

  1. Så fint det ble!❤️ Heldige Amelia som har en mamma med stå-på-vilje og tålmodighet

    1. onskemamma

      Takk. Vi er fornøyde begge to. ❤️

  2. Ingvild Sellevoll Robertsen

    Det ble helt fantastisk flott så mye finere og langt større sjel enn et ferdig plasthus. Du har gjort en fabelaktig jobb

  3. For en fantastisk flott lekestue, og et barndomsminne hun vil ha med seg hele livet

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *